Yksityinen lastentarhanopettaja/ varhaiskasvatuksen asiantuntija Intiaan 3 kuukaudeksi

Haemme Intiaan Andhra Pradeshin osavaltioon yhteistyökumppanillemme yksityisopettajaksi lastentarhanopettajaa / varhaiskasvatuksen asiantuntijaa. Yksityisopettaja vastaisi 3,5 -vuotiaan lapsen opetuksesta, opetuskielenään englanti. Yksityisopettajalle järjestyy majoitus työnantajan puolesta. Palkka on neuvoteltavissa.

Yksityisopettajalta toivotaan varhaiskasvatuksen koulutusta sekä työkokemusta alalta. Hyvä englannin kielen taito on välttämättömyys ja ranskan osaaminen eduksi. Ensisijaisesti kuitenkin haemme henkilöä, jolla on positiivinen asenne ja avoin mieli sekä vahva “I CAN DO IT” asenne!

Haemme opettajaa alustavasti huhtikuun alusta kesäkuun loppuun, mutta aloituksesta voidaan joustaa tarvittaessa sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhdetta voidaan myös jatkaa 3 kuukauden jälkeen. Toivomme yhteydenottoa mahdollisimman pian.

Lisätietoja yksityisopettajan paikasta antaa kansainvälisten asioiden koordinaattori Tanja Ryymin: tanja.ryymin@finpeda.fi tai 044 5277684. Hakemukset voi laittaa suoraan sähköpostiin.